Veel gestelde vragen

Je kunt hieronder direct je antwoord vinden. Met handige zoekfunctie.

 • Krijg je altijd een coach als je een krediet bij Qredits afsluit?

  Coaching wordt sterk aangeraden bij het afsluiten van een krediet. Het doel van de bedrijfscoach is je te helpen om een succes te maken van je onderneming.

 • Waarom biedt Qredits coaching en begeleiding aan ondernemers?

  Het coachen van ondernemers is, naast het verstrekken van Microkredieten, een belangrijk onderdeel van de dienstenverlening van Qredits. Door de inzet van coaches krijgen ondernemers persoonlijke aandacht en begeleiding om de slagingskans van hun bedrijf te vergroten.

 • Wat houdt begeleiding en coaching door Qredits in?

  Het coachen van ondernemers is, naast het verstrekken van Microkredieten, een belangrijk onderdeel van de dienstenverlening van Qredits. Door de inzet van coaches krijgen ondernemers persoonlijke aandacht en begeleiding om de slagingskans van hun bedrijf te vergroten.

 • Wanneer kan ik een coach van Qredits krijgen?

  Qredits biedt coachingstrajecten aan startende en bestaande ondernemers aan die een krediet van Qredits hebben ontvangen.

 • Kan ik ook een coach krijgen als ik geen Microkrediet bij Qredits heb gekregen?

  Nee, alleen ondernemers die een kredietbehoefte hebben of het krediet hebben ontvangen bij Qredits, kunnen bij Qredits terecht voor een persoonlijke coach.

 • Wat kan een coach van Qredits voor mij betekenen?

  Onze coaches delen vrijwillig hun kennis, ervaring en netwerk. Via praktische adviezen helpen ze ondernemers bij de groei van hun bedrijf.

 • Wie zijn de coaches van Qredits?

  De coaches van Qredits zijn succesvolle (oud)-ondernemers en professionals uit diverse bedrijfstakken en organisaties. Alle coaches hebben affiniteit met ondernemerschap en willen graag hun kennis en ervaringen vrijwillig inzetten om je verder te helpen met de vraagstukken waar je niet direct een antwoord op hebt.

 • Hoe ziet een coachingstraject van Qredits eruit?

  Het coachingstraject begint met een intakegesprek waarin je met de coach afspraken maakt over de frequentie en de aard van de contactmomenten en wie daarvoor het initiatief neemt. Tevens wordt de doelstelling van het coachingstraject vastgelegd (wanneer is het traject geslaagd). Ter afronding van het traject vindt een evaluatiegesprek plaats waarin getoetst wordt of de doelstelling behaald is. Ook  jouw ervaringen als ondernemer met het coachingstraject worden besproken. HHet coachingstraject met krediet heeft een looptijd van twaalf maanden en omvat minimaal twaalf gesprekken.

 • Waar kan ik een klacht indienen over mijn coachingstraject?

  Wanneer je ergens ontevreden over bent, kun je dit doorgeven aan de afdeling coaching van Qredits, dit kan via het klachtenformulier.

 • Welke voorwaarden zijn van toepassing?

  Op alle aankopen van Qredits zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 • Is het mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek met een Qredits-coach te hebben?

  Nee, helaas is het niet mogelijk om voorafgaand aan een coachingstraject kennis te maken met een Qredits-coach.

 • Kan ik mijn coachingstraject verlengen?

  Wanneer de periode van het coachingstraject is verstreken, is het mogelijk je coachingstraject met je huidige coach te verlengen. Neem hiervoor contact op met je bedrijfsadviseur.

 • Ik heb geen antwoord gekregen op mijn vraag, wat nu?

  Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact op met de vestiging van Qredits op Curacao. Mailen kan naar curacao@qredits.nl.

Veel gestelde vragen