Waarom coaching

Waarom coaching

Een voorbeeld hiervan is de ondernemer die zijn vak inhoudelijk goed verstaat, maar bijvoorbeeld moeite heeft om de administratie gestructureerd bij te houden.

De ervaring leert dat veel ondernemers behoefte hebben aan een sparringpartner, iemand die je een spiegel voorhoudt, iemand die met je meedenkt en je behoedt voor bekende valkuilen. Daarom stelt Qredits professionele coaches beschikbaar uit het bedrijfsleven. Een coach kan jou, vanuit zijn of haar specifieke kennis en ervaring, helpen om een goede basis te leggen voor je succesvol ondernemerschap.

Vraagstukken die je als ondernemer bezig kunnen houden zijn:

  • Hoe krijg ik mijn plan goed op papier?
  • Welk inkomen ga ik overhouden?
  • Hoe krijg ik mijn boekhouding op orde?  
  • Hoe trek ik (meer) klanten aan?
  • Hoe organiseer ik mijn werkzaamheden?

 
Allemaal vragen die je samen met je coach kan bespreken, zodra je een krediet bij ons hebt afgesloten. Zodra de aanvraag voor een Qredits coachingtraject binnenkomt, wordt er met jou een geschikte coach geselecteerd.

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Waarom coaching