Wij geloven in jou

Heb je een goed plan? Dan dragen we graag bij aan jouw succes. Je kunt bij ons een bedrijfskrediet afsluiten tot NAf 50.000 En we helpen jou met persoonlijke coaching en handige ondernemerstools.
 

scroll naar beneden

Diensten van Qredits

Qredits helpt ondernemers met een zakelijk krediet, persoonlijk coaching en tools.
Ontdek hieronder welke mogelijkheden we voor jou hebben.

Krediet

Een Microkrediet is een zakelijke lening van maximaal NAf 50.000 voor startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.
Lees verder

Coaching

Het ondernemerschap kent vele aspecten. Als ondernemer krijg je ook te maken met dingen waar je van nature minder goed in bent.
Lees verder

Ondernemingsplan

Qredits wil je hier graag mee op weg helpen. We bieden hierbij twee hulpmiddelen aan. Het sjabloon Ondernemingsplan en de e-learning Ondernemingsplan Schrijven.
Lees verder

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.