Ervaringen

Hieronder vind je een overzicht van de ervaringsverhalen.

Ervaringen

Coach Nevita

29-08-2018

Qredits biedt meer dan krediet alleen. Bij het ontvangen van een krediet kun je gebruik maken van een coach die je helpt bij het maken van een vliegende start. Een coach kan je net dat duwtje in de goede richting geven. Daarin zijn we echt uniek, wij geloven dat de kracht van ondernemerschap ook zit in samenwerken. Vandaar dat we op het eiland enkele ervaren ondernemers en professionals als vrijwillige coach hebben. Lees verder

Ervaringen

Coach Riglène Cristina

13-08-2018

Qredits biedt meer dan krediet alleen. Bij het ontvangen van een krediet kun je gebruik maken van een coach die je net dat steuntje in de rug kan geven. Waar je bijvoorbeeld even mee kan sparren of die je een spiegel voor houdt. Daarin zijn we echt uniek, wij geloven dat de kracht van ondernemerschap ook zit in samenwerken. Vandaar dat we op het eiland enkele ervaren ondernemers en professionals als vrijwillige coach hebben. Zo ook Riglène Cristina, de creatieve eigenaar van i-Wrap UR Gift van Events4U. Lees verder

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Ervaringen