Coach Nevita

Coach Nevita

“Ik heb veel tijd en geld verloren vanwege het gebrek aan de juiste informatie of contacten. Dat wil ik anderen besparen.”

Qredits biedt meer dan krediet alleen. Bij het ontvangen van een krediet kun je gebruik maken van een coach die je helpt bij het maken van een vliegende start. Een coach kan je net dat duwtje in de goede richting geven. Daarin zijn we echt uniek, wij geloven dat de kracht van ondernemerschap ook zit in samenwerken. Vandaar dat we op het eiland enkele ervaren ondernemers en professionals als vrijwillige coach hebben.

Zes jaar geleden startte Nevita Mezas haar eigen bedrijf ‘The Business Connection’. Wat begon als bijbaantje tijdens haar studiejaren groeide uit tot een succesvolle onderneming. “Ik ben afgestudeerd met de leerroute “Entrepreneurship” in 2004. Gedurende mijn studie en ook na mijn studie heb ik voornamelijk in de financiële sector gewerkt. Van geld versturen tot advies over verzekeringsproducten tot aan online betalingen, het kwam allemaal voorbij. In de afgelopen 8 jaar dat ik op het eiland terug ben, heb ik voornamelijk als consultant gewerkt voor verschillende bedrijven in de financiële sector. En door de jaren heen ontstond ook mijn bedrijf. ”

Als oprichter en bedrijfsadviseur van ‘The Business Connection’ geeft ze advies aan organisaties op strategisch en operationeel niveau. Met veel plezier assisteert Nevita daarnaast ook in de implementatie van het advies. Ze helpt haar klanten dus ook bij het uitwerken van de ideeën of bedrijfsconcepten. Haar netwerk van experts is dan enorm waardevol voor marktinformatie, kennis, expertise en mankracht om een plan succesvol te maken.

Daar ligt ook meteen haar kracht. “Ik vind pionieren uitdagend, daarom denk ik graag mee bij het uitwerken van verschillende bedrijfsconcepten en e-commerce concepten. Net als vele andere lokale ondernemers heb ik veel "ups and downs" gehad. Ik heb veel tijd en geld verloren vanwege het gebrek aan de juiste informatie of contacten. Dat wil ik anderen besparen. Daarom ben ik op vrijwillige basis coach bij Qredits. Dat zie ik als een win-win situatie. Ik help ik de andere ondernemers op weg en daarmee vergroot ik mijn netwerk met nieuwe ambitieuze ondernemers . Mijn favoriete quote past daar ook goed bij;  "If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together."

Nieuwsgierig naar de onderneming van Nevita? Like dan haar Facebookpagina

Coach Nevita