Coach Riglène Cristina

Coach Riglène Cristina

“Omdat ik het zelf heb gemist, voel ik een enorme drive om andere starters te begeleiden.”

Qredits biedt meer dan krediet alleen. Bij het ontvangen van een krediet kun je gebruik maken van een coach die je net dat steuntje in de rug kan geven. Waar je bijvoorbeeld even mee kan sparren of die je een spiegel voor houdt. Daarin zijn we echt uniek, wij geloven dat de kracht van ondernemerschap ook zit in samenwerken. Vandaar dat we op het eiland enkele ervaren ondernemers en professionals als vrijwillige coach hebben. Zo ook Riglène Cristina, de creatieve eigenaar van i-Wrap UR Gift van Events4U.

Riglene heeft ondertussen veel ervaring als ondernemer en staat te popelen om dit te delen met andere ondernemers. Zelf zegt ze altijd: “I am an entrepreneur by chance and by choice”. Na tien jaar in een gerenommeerd bedrijf te hebben gewerkt, kreeg ze de kans om van haar passie haar salaris te maken.
Ze is begonnen vanuit haar passie. “Ik ben ervan overtuigd dat, als geschenken niet werden ingepakt, het grootste deel van het plezier van het geven en krijgen zou verdwijnen. Want hoe leuk is het om iemand een geschenk te geven dat zo mooi is ingepakt, bijna te mooi om te openen.”

Als startende ondernemer heeft ze ook veel uitdagingen moeten aangaan. Ze voelde zich best alleen in de ondernemersreis die ze aan het maken was. Ze was zich destijds helemaal niet bewust hoe belangrijk het is om iemand te hebben die met je ‘mee kijkt’, met wie je eens kun praten over je ideeën. Doordat ze het helemaal alleen en zonder enige ervaring heeft moeten doen, was het ondernemerschap niet altijd even makkelijk.
Nu, twee jaar later kan ze zeggen dat ze deze eerste fase heb kunnen doorstaan. Omdat ik het zelf heb gemist voel ik een enorme drive om andere starters te begeleiden. Zodat ook zij de eerste fase kunnen overwinnen van hun reis om hun eigen bedrijf te beginnen. Dus deelt Riglène haar  ervaring graag met mensen die, net als haar, het lef hebben gehad om hun dromen uit te laten komen.

Nieuwsgierig naar het bedrijf van Riglène? Like dan haar Facebookpagina www.facebook.com/iwrapurgift

Coach Riglène Cristina