Aanvraag

Aanvraag

Bij Qredits kun je online een zakelijke lening voor een startend of bestaand bedrijf aanvragen tot NAf 50.000.

Na het invullen van het aanvraagformulier vragen we je om een aantal documenten te uploaden. Het meesturen van de documenten is een essentieel onderdeel van de aanvraagprocedure. Welke documenten je mee moet sturen, is afhankelijk van of je een starter bent of een bestaande ondernemer.

Verder naar stap 2

Bekijk de 5 stappen

1. De aanvraag

In de online kredietaanvraag vragen we je om je persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Afhankelijk van je fase van ondernemerschap, starter of bestaand, ontvangen we graag een aantal documenten.

Bekijk de verschillende checklists.

2. Eerste check

We kijken of alle nodige informatie hebben om een goede beoordeling te kunnen maken en nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Lees meer over de voorwaarden van Qredits.

3. Afspraak met bedrijfsadviseur

Je krijgt een afspraak met de bedrijfsadviseur. Vaak is dit fysiek en komen zij bij jou thuis of op de zaak langs. Soms bestaat er de mogelijkheid om de afspraak online te hebben bijvoorbeeld via skype. Samen bespreken jullie je ondernemingsplan en de kredietaanvraag.

Lees meer over het gesprek met de bedrijfsadviseur.

4. Definitieve beoordeling aanvraag

Het rapport, wat de bedrijfsadviseur heeft opgesteld na jullie gesprek, wordt besproken met de riskmanager. Nog een keer wordt alles ingezien. Dan volgt er een definitieve beoordeling.

Lees meer over de definitieve beoordeling.

5. Verstrekking lening

Goedgekeurd? Yes! We sturen je een leningsvoorstel toe met alle afspraken erin. Ga je hiermee akkoord? Dan ontvang je een definitief leningsovereenkomst. Na digitale ondertekening wordt het krediet op je rekening gestort. Je kan beginnen!

Lees meer over de verstrekking van je lening.

 
Aanvraag