Microkrediet aanvragen

Microkrediet aanvragen

Voordat je een Microkrediet gaat aanvragen, is het goed om te weten welke gegevens je hiervoor nodig hebt. In de checklist hieronder lees je welke gegevens je bij de hand moet hebben voor zowel een startend als voor een bestaand bedrijf.

Je aanvraag wordt beoordeeld door één van de bedrijfsadviseurs van Qredits. Dat gebeurt niet door de computer of achter het bureau, maar het liefst bij je thuis of je bedrijf. Als zij denken dat je plan haalbaar is kun je snel en gemakkelijk over het gevraagde kredietbedrag beschikken. Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet, vind je hieronder de checklists.

Nu een microkrediet aanvragen

Checklist voor startende ondernemers

Voordat je de aanvraag invult, willen we je erop wijzen dat je de volgende gegevens…

Checklist voor bestaande ondernemers

Voordat je de aanvraag invult, willen we je erop wijzen dat je de volgende gegevens…

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Microkrediet aanvragen