Voor wie is Qredits?

Voor wie is Qredits?

Qredits is er voor iedere startende of bestaande ondernemer in Curaçao. Onze oplossingen zijn gericht op het opzetten van een nieuw bedrijf, maar ook op het uitbouwen van een bestaande onderneming

Doelgroep

Qredits heeft een brede doelgroep. Steeds meer ondernemers op Curaçao hebben geen of onvoldoende toegang tot bedrijfsfinanciering en/of betaalbare coaching. Of je nu jong bent of oud, man of vrouw, uitkeringsgerechtigd of in loondienst en ZZP’er, starter of bestaande ondernemer.

De producten van Qredits zijn gericht op (aspirant-)ondernemers die ondersteuning nodig hebben bij het starten of continueren van hun onderneming, die geen toegang hebben tot het reguliere financiële circuit of geen ondersteuning kunnen afnemen tegen een commercieel tarief. Ongeacht leeftijd, afkomst of arbeidsverleden. Dit zijn mensen die:

  • in het bezit zijn van een goed onderbouwd ondernemingsplan en hiervoor een bedrijfskrediet nodig hebben;
  • een potentieel levensvatbaar idee hebben, dat met ondersteuning kan worden omgezet in een volledig ondernemingsplan;
  • nu nog onvoldoende ondernemersvaardigheden hebben en deze wel met ondersteuning willen ontwikkelen;
  • die coaching nodig hebben bij de start of continuering van hun onderneming.

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Voor wie is Qredits?