Wie is Qredits?

Wie is Qredits

Qredits is stichting die jou als ondernemer ondersteunt bij het succesvol starten van of investeren in jouw bedrijf.

Dit doen we door het aanbieden van unieke tools voor het schrijven van je ondernemingsplan, persoonlijke coaching én het verstrekken van microkredieten tot NAf 50.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken en daarbij kijken wij zoveel mogelijk naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Een positieve insteek dus!

Missie

Qredits biedt coaching en Microkrediet aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op Curaçao, die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Hiermee wil Qredits ondernemerschap op Curaçao bevorderen. Qredits doet dat door een combinatie van begeleidingstools, coaching en kredietoplossingen voor (startende) ondernemers aan te bieden. Qredits beoogt hiermee:

  • het starten van een eigen onderneming te stimuleren;
  • (startende) ondernemers een weloverwogen keuze te laten maken voor het ondernemerschap;
  • (startende) ondernemers meer start- en overlevingskansen te bieden;
  • (startende) ondernemers de mogelijkheid te geven om financieel/economisch onafhankelijk te worden;
  • een brug te vormen voor deze (startende) ondernemers om door te groeien naar de reguliere financiële sector.

 
Deze missie is vertaald in de 4 kernwaarden van onze organisatie.

Aanpak

De aanpak van Qredits is anders dan van de meeste zakelijke kredietverstrekkers. Wij bieden veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit aan onze klanten. Niet alleen in woorden, maar dit is in al onze producten en processen verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • beoordeling van je ondernemingsplan door een bedrijfsadviseur bij je thuis;
  • we houden rekening met je persoonlijke situatie;
  • vast aanspreekpunt na verstrekking van de lening;
  • persoonlijke en betaalbare coachingsoplossingen;
  • handige e-learning die je helpen om je bedrijf op te bouwen.

 
Bekijk nu de bedrijfsfilm van Qredits:

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Wie is Qredits?